Swiss Image е швейцарска марка разработена от Skin Concept AG, заедно с неговото дъщерно дружество Medena AG, базирано в Affoltern am Albis, специализирано в разработването на иновативни и високо качествени швейцарски козметични брандове по света.
    За повече от 50 години, Medena AG е водещ швейцарски производител на козметика и лечебни козметични продукти, които се продават успешно в много страни в Европа, ОНД и Близкия изток.

    Swiss Image е създаден в един от най-екологично чистите райони в света. Ефективна и нежна грижа за кожата, в основата на която са вода от алпийски ледник, съчетана с  естествени природни съставки. Не съдържа парабени, фталати, полимери и минерални масла.

    Алпийската ледникова вода, с нейните биологично активни съставки, е богата на важни минерали, които лесно се абсорбират от кожата, благодарение молекулната им структура.

    Снежните водорасли от Швейцарските Алпи - иновантивна съставка против стареене, са едноклетъчни водорасли, които имат уникалната способност да оцеляват в екстремни условия.

    Билковият комплекс от подбрани швейцарски билкови екстракти, e разработен за специфичните нужди на кожата и подсилва действието на всеки един продукт от серията Swiss Image