Състоянието и външният вид на кожата ни утре, зависи от нашата грижа за нея днес.

Медиус е професионален корейски производител специализиран в микрофибърни текстилни маски за лице от ултра-тънки влакна. Изцяло фокусиран върху производството на този тип продукти с цел да предотвратят промените в текстурата на кожата от ежедневното въздействие на околното среда. Маските на Медиус, се грижат за по-здрава и сияйна кожа всеки ден.

Брандът се старае да направи грижата за кожата максимално бързо и лесно с крем маски, който са специално направени за по-суха и чувствителна кожа, за да задоволят нейните нужди.

Маски за лице с две стъпки е маска, с която ще пренесете професионалните козметични терапии в домашни условия. Първата стъпка съдържа ампула напоена в малка възглавничка, за почистване на кожата. Маската от втората стъпка е изработената от ултра-тънък натурален материал за плътно прилепване към лицето за отличен резултат.

Иновативна 2-в-1 маска от две части, създадена и за двете зони – на лицето и  за зоната под брадичката. Съдържат кофеин и киноа за по-добра ревитализация и баланс на кожата. Марката предлага различни видове с фокус върху;  разширените пори, хидратацията, с лифтинг ефект и за  изравнянане на тена.

КЪМ Е-МАГАЗИН

За доставки на едро свържете се с нас на телефон 0888 999 222 или office@cosmetic-express.bg