Марка продукти за лична хигиена, специализирана в инструменти за маникюр и педикюр, четки за коса, четки за грим и други продукти за красота, баня и тяло. Можем да кажем, че B-Max е наистина харесвана от потребителите марка. Основание за това ни дава фактът, че продажбите растат с всяка изминала година. Клиентите ни  споделят, че марката предлага отличното съотношение между цена и качество.

За бързо и лесно разресване, богата гама гребени и четки за всеки тип коса.  Произведени от съвременни материали и технология с удобен ергономичен дизайн. Подходящи за лична употреба.

Аксесоарите за нокти са съществен елемент от набора инструменти и консумативи необходими за перфектен маникюр и педикюр. Ние предлагаме голямо количество инструменти, които да покрият Вашите нужди.

Четките за грим на марката за различно предназаначение. Предлагаме голямо разнообразие от четки за грим за всяка стъпка от Вашата Рутина за нанасяне на грим продукти. Не забравяйте, че правилното почистване, санираме и сушене на този тип продукти е от ключово значение за тяхната дълготрайност и качествен резултат.

Обичате ли да глезите тялото си? Марката предлага високо качествени гъби за баня. Те са изключително лесни за поддръжка и предлагат дълготрайна употреба и комфорт.

КЪМ Е-МАГАЗИН

За доставки на едро свържете се с нас на телефон 0888 999 222 или office@cosmetic-express.bg