Планинската верига Хималая е вдъхновител за създаване на марката. Хималаите са икона на стремежа на човека да изпита издръжливостта си срещу силата на природата, както и да разкрие нейните тайни. Тази планина е и източник на много от билките, използващи се в продуктите на марката. Мисията на марката е да донесе здраве и благоденствие във всеки дом. Продуктите са комбинации от различни билки, до които учените от компанията достигат с множество изследвания, като използват най-новите научни постижения и технологии.

Пастите за зъби на Хималая са изключителна популярни, като основната им функция е да запазват здравето на зъбите и устната кухина. Естествените  активни съставки са това с което те истински се отчизават. Формулите са изключително ефективни  благодарение на вложените екстракти от грижливо подбрани билки. Основните съставки, като Neem и Miswak, имат силно антибактериално дийствие, а Папая и екстракт от Ананс осигуряват избелване без химически елементи.

Почистването на кожата е една от най-важните стъпки за красива и здрава кожа, за това брандът предлага широка гама от  почистващи продукти, маски и скрабове за лице за всеки тип кожа. Естествените съставки, почистват нежно, като запазват естествения баланс на кожата. Без сапун.

Шампоаните за коса на марката са обогатени с Natural Protein 5 complex (Комплекс от 5 натурални протеина), които дават естествена грижа с 5 ключови предимства на Вашата коса:

  • Подсилват косъма
  • Намаляват накъсването на косата
  • Помагат за намаляването на увреждането на косъма
  • Подхранват косата
  • Изглаждат косъма

Леки и неомазняващи текстури за ежедневна употреба. Хидратират кожата в дълбочина и я оставят свежа и защитена през целия ден. Продуктите от грижата за тялото съдържат натурални съставки, като индийски женшен, масло от покълнато жито, маслиново масло и шафран.

КЪМ Е-МАГАЗИН

За доставки на едро свържете се с нас на телефон 0888 999 222 или office@cosmetic-express.bg