Avif

Използвайки усъвършенствана биоцелулозна технология, маските Avif съдържат 10 пъти повече течност от хартиените и памучни маски. Биоцелулозата, от която е направена маската, се отличава с над 500 пъти по-голяма плътност от материала, използван за традиционните шийт маски. Тя има охлаждаш ефект и осгурява по-добър контакт с кожата, което позволява по-доброто проникване на съставките от серума на маската.

Huangjisoo

Huangjisoo e бранд, който се фокусира върху грижата за кожата, съчетавайки иновативна технология с доказани естествени съставки. Всяка формула е разработена от д-р Хуанг и предоставя на потребителите чиста, естествена и ефективна грижа за кожата. Всеки продукт е клинично тестван преди да бъде пуснат на пазара. За да защити Произходът на продуктите huangjisoo е изцяло базиран на политики за екологично чисти дейности. Маските са създадени от ултра-фин микрофибър за по-плътно прилепване към лицето. Съдържа 99.5% растителни съставки, смесени при температура от 20°C с цел запазване на ценните им свойства.

Биоцелуозни маски, които са направени от 100% естествен ферментиращ и зреещ кокосов сок.

Маски за лице от ултра-фин микрофибър за по-плътно прилепване към лицето. Багати на растителни съставки, смесени при температура от 20°C с цел запазване на ценните им свойства. Дерматологично тествани.

КЪМ Е-МАГАЗИН AVIF
КЪМ Е-МАГАЗИН HUANGJISOO

За доставки на едро свържете се с нас на телефон 0888 999 222 или office@cosmetic-express.bg