Ексфолираща маска за крака, Cettua

Ексфолираща маска за крака, Cettua

Лепенки против пъпки Dual Patch, Cettua

10,00 лв.

Cettua Spot Clear Dual Patch

Лепенки против пъпки

 

Два вида лепенки за пъпки за по ефективно лечение на проблемна кожа.

 

Вид 1. - Успокояващи лепенки за пъпки: Първа стъпка, която се нанася при първоначална поява на пъпката.

Вид 2. - Хидроколидни лепенки за пъпки: Нанася се след премахването на пъпката, за да изсмука останалите, излишни мърсотии.

Наличност: На склад
SKU
KBC 015
Повече информация
Country of Manufacture Южна Корея

Cettua Spot Clear Dual Patch

Лепенки против пъпки

 

Два вида лепенки за пъпки

Вид 1. - Успокояващи лепенки за пъпки: Малките безцветни лепенки за пъпки успокояват възпаленията благодарение на съдържащите се чаено дърво и салицилова киселина. Елиминират несъвършенствата по кожата. Лесни за употреба плътно прилепва към кожата, за да я предпази от замърсявания.

Обем: 45 бр.

Начин на употреба: След почистване и подсушаване на лицето. Нанесете на засегната зона. Оставете за 8 до 12 часа. Премахнете лепенката.

Вид 2. - Хидроколидни лепенки за пъпки: Лепенките прилепват плътно към кожата, за да изсмука мръсотиите от пъпката. Защитава от вредните радикали на околната среда. За възпалени и зачервени пъпки.

Обем: 30 бр.

Начин на употреба: На почистена и подсушена кожа нанесете лепенката. Премахнете лепенката, когато цвета ѝ стане бял.

Внимание: При поява на раздразнение или обрив спрете употреба и се консултирайте с дерматолог. Не нанасяйте върху отворени рани. Пазете от деца. Не нанасяйте в околоочната зона. Само за външна употреба. За еднократна употреба. Цвета на лепенките може да се промени, но все още са безопасни за употреба. Съхранявайте на хладно и сухо място, далече от директна слънчева светлина. Използвайте внимателно върху чувствителна кожа.

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Лепенки против пъпки Dual Patch, Cettua