Missha e корейски бранд създаден през 2000 година и е водеща марка станала част от безпрецедентния възход в южнокорейската козметична индустрия. Missha се ръководи от философията на красотата и съвършенство, станала част от ежедневието на модерната съвременна жена.

Най-важното за Missha са клиентите. Марката изцяло се посвещава на своите клиенти, като целта е да произвежда продукти фокусирани на ефектите, които клиента очаква, както и да предлага идеи за решаване на специфичните му нужди или проблеми. Да се вслушва в препоръките и мнението на потребителите е основна част при вземането на решение за бъдещи проекти.

Друга важна ценност на марката са формулите, които елиминират всичко ненужно, за да може да са възможно най-щадящи кожата, като в същото време осигуряват безкомпромисна ефективна грижа. Характерно за техните продукти е високото съдържание на натурални растителни екстракти, които се грижат за здравето на кожата.

Линия за грижа за кожата със съдържание на Витамин В12 и други мултивитамини, които предоставят дълбока хидратация и осигуряват влага на кожата за дълго време. Подходяща за чувствителна кожа, укрепва кожната бариера, правейки кожата по-здрава.

Линия грижа за кожата, която съдържа Витамин С с 99% чистота и се бори с пигментни петна, белези, сивкав и неравномерен тен. Увеличава еластичността, има изглаждащ бръчките ефект и забавя процеса на стареене, благодарение на съдържащия се колаген.

Произведен чрез използване на най-съвременна биотехнология, тези маски за лице осигуряват ефективни резултати и помагат за различни кожни проблеми.

Комбинация между грижа за кожата и грим. Поддържа тонуса на горните слоеве на епидермиса, прави кожата еластична, перфектно я овлажнява и подхранва.

КЪМ Е-МАГАЗИН

За доставки на едро свържете се с нас на телефон 0888 999 222 или office@cosmetic-express.bg