Меню

За нас

Козметик Експрес ЕООД

 

Да предлагаме иновативни, природосъобразни и с грижа за здравето продукти е наша основна цел. Компанията ни е директен вносител и представител на марки, като  Hada Labo, Himalaya, MISSHA, Cettua, Yoskine  и други за територията на България. Нашите доставчици са се  доказали фирми на много пазари, като голяма част от тях са с Азиатски произход. Притeжаваме и собствени марки, които разработваме от години, като най-успешни за нас са B-max инструменти за красота, Alora аксесоари за коса, Bio Care четки за зъби.

Продуктите могат да се намерят както в Интернет, така и в  различни по своята същност търговски обекти, като дрогерии, аптеки, супермаркети, хранителните магазини, био магазини и други. Поддържаме добри взаимоотношения, като с  независимия местен магазин, така и с националните ни вериги и мултинационалните търговски фирми, представени на нашия пазар.

Имаме натрупан опит от  над 25 години на Българския пазар.

Ние вярваме

Ние вярваме, че за все повече хора високото качество, доброто здраве и връзката с природата се превръщат в начин на живот. Стремим се да предлагаме стойностни продукти на българския пазар, израз на този начин на живот.

Марките, които предлагаме са:

Alora – Богата гама аксесоари за коса.

B-max – Продукти за лична хигиена, специализирана в инструменти за маникюр и педикюр, козметични инструменти за красота, баня и тяло.

Bio-care – Четките за зъби Bio care са продукти, изработени от  високо качествени материали  и специално разработени, за да осигурят безупречна хигиена. Нова технология добавя злато или сребро с чистота 99,9%, както и бамбуков въглен в косъма на четката, което гарантира силно антибактериално действие на четките  и експертно почистване на вашите зъби.

Himalaya – Марката се e доказала във времето не само в България, а в повече от 90 страни по целия свят. Тя черпи вдъхновение от планинската верига Хималаи и от аюрведичните текстове на народната  медицина в Индия  с над 5000 години практика. Известно е, че Хималаите са източник на много  билки и голяма част от тях се  използват  в продуктите марката. Марката  Хималая се стреми да донесе здраве и радост във всеки  дом и семейство, използвайки постиженията на  съвременната наука за създаването на билкови продукти.

Hada Labo - Японската философия за красота се корени в идеята че продуктите трябва да работят в хармония с кожата. Вдъхновени от тази мъдрост, Hada Labo Tokyo е създаден да се бори с естествената загуба на хиалуронова киселина. Благодарение на формулите си Super Hyaluronic Acid™ и Super Hyaluronic Acid™ PREMIUM Hada Labo предлага на кожата мощна хидратация, ефективно намаляване на бръчките и възстановяване на сиянието.

Yoskine - Японска марка, създадена от Rohto Pharmaceutical Co. , група учени разработват  YOSKINE на базата на иновативната IN-YO TECHNOLOGY, новаторски подход, който работи на две нива за по-ефективна грижа за кожата.  Първо, в състава са включени активни елемети с  ревитализиращ  детокс ефект или In’detox, те почистват по естествен начин клетките на  кожата в дълбочина. Втората група  от активни съставки или Yo’active обновяват, подмладяват и активират кожата. Този вдъхновяващ баланс в подхода е в основата на успеха на марката, която постига изключителен резултат през последните години.

MISSHA -  MISSHA е корейска марка, която олицетворява модерната съвременна жена, търсеща своят път към красотата. Козметиката на MISSHA е изцяло съставена от натурални и качествени продукти, без почти никакво съдържание на консерванти и изкуствени съставки. Следвайки иновациите MISSHA предлага прости решения, които правят хората щастливи със супер функционалната грижа за кожата.

BANILA CO - BANILA CO, е козметична марка стартирала през 2005 г., тя предлага продукти с грижа за кожата. Философията на марката е,  че страхотната кожа е най -добрата основа за страхотен грим. Колекциите за грижа за кожата и грим са проектирани да работят безпроблемно, за да помогнат за постигане на безупречна кожа, която изглежда естествена и красива, със или без грим.

Cettua Означава  “Това си ти”. Създадена през 2000 година до днес марката е разпространена в  над 20 държави по целия свят. Продуктите определено са за млади и активни хора, за които времето е ценно, като тинейджъри и жени между 20 и 30 годишна възраст. Продуктите са изключително ефективни и лесни за употреба. Гамата включва маски и пачове за лице. "Стремим се да предложим най-доброто за всяка млада жена, без това да е скъпо за нея" твърдят от марката.

Avif – Биоцелуозни маски, които са направени от 100% естествен ферментиращ и зреещ кокосов сок. Биоцелулозната технология има свойството да поема и задържа 10 пъти повече течност от хартиените и памучни маски, което й позволява да пренесат ценните съставки върху лицето. Маските имат лек охлаждащ ефект и забележителни резултати.

I'm Nature                                           

Ние имаме за цел да насърчим клиентите да изследват вселената на здравето и красотата чрез нашите продукти.

Сравнение на продукти