Yoskine e японска марка създадена от DaxCosmetics част от Rohto Pharmaceutical Co. Специалистите на YOSKINE R&D развиват иновативната IN-YO TECHNOLOGY, новаторски подход в грижа за кожата, която оперира на две нива. In’detox е ревитализираща детоксинация, която включва естественото почистване на клетките в кожата и Yo’active технологията обновява, подмладява и активира кожата, осигурявайки ѝ съвременни активни съставки, избрани да отговарят на биологичните и възрастовите нужди на кожата.

Деликатната ексфолираща козметика с ензим от тиква, използвана ден след ден има свойствата на гума “изтрива”, намалява бръчките и подмладява кожата. Серията се състои от 3 крема против бръчки (45+, 55+, 65+), един серум и един околоочен крем.

Тройна формула ретинол за заличаване следите на времето! Суперзвездата в борбата с бръчките, в подкрепа на зрялата кожа. Създадена така, че да осигури ефект на моделиращ кожата лифтинг. Съдържа авангардна комбинация от три различни форми на ретинол: молекулярна, липозомна и сферулитна 10×100 µsph, в която напредналите, многослойни микрокапсули постепенно, през целия ден и нощ, освобождават ретинол в кожата, за здрав и сияен вид. Серията се състои от 3 крема, 1 еликсир и 1 околоочен крем.

КЪМ Е-МАГАЗИН

За доставки на едро свържете се с нас на телефон 0888 999 222 или office@cosmetic-express.bg