Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. Контакт:+359 876 76 2000

Показване на 3 резултата

Сортирай по

Madforcos Milky Moisture Hand Mask

8.00 лв.
Хидратираща подхранваща маска за лице Хидратираща маска за ръце, която съдържа екстракт от Комбуча, Хидролизирана  Хиалуронова киселина, която хиратира в дълбочина и Хидролизиран колаген, който увеличава еластичността на кожата. Обогатена с млечен протеин, който подхранва кожата. За по-мека, хидратирана и гладка кожа. Препоръчва се употреба 2-3 пъти в седмицата.

Madforcos Silky Coconut Oil Foot Mask

8.00 лв.
Хидратираща маска за крака Маска за крака със съдържание на екстракт от Комбуча, Урея, която хидратира и подхранва кожата, Хидролизирана Хиалуронова киселина, която доставя дълбока хидратация и серамиди, които заздравяват кожната бариера. За по-хидратирана, здрава и мека кожа. Препоръчително е да се употребява 2-3 пъти в седмицата.

Madforcos Silky Smooth Foot Peeling Mask

9.00 лв.
Ексфолираща маска за крака Нежна ексфолираща маска за крака със специално съдържание на Hemp Seed Oil, което хидратира и подобрява текстурата на кожата, докато AHA киселините премахват мъртвите кожни клетки. Съдържа и Урея, която хидратира и подхранва кожата. Обогатена с Екстракт от Евкалипт, Комбуча и Хиалуронова киселина, които хидратират кожата. Препоръчителна

Търсене за продукти (0)

Най-отгоре
Продуктът беше добавен във вашата количка