Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. Контакт:+359 876 76 2000

Показване на 12 резултата

Сортирай по

Wooshin Labottach Bounce Firming Patch

25.00 лв.
Изглаждащи пачове Хидрогелни пачове, които подобряват елсатичността на кожата и се борят с бръчките. Със специалната си форма на бумеранг се прикрепят към желаната зона с по-дълбоки бръчки и опъва бръчките. Със съдържание на екстракт от Облепиха, който прави кожата по-жизнена и екстракт от Японска ламинария, който подхранва кожата.

Wooshin Labottach Cheek AC Thyol Patch

16.00 лв.
Пачове против възпаления за бузи Пачове направени от хидрогел, които предоставят активна грижа против възпаления върху бузите на лицето. Със съдържание на екстракт от Чаено дърво, което се бори с акнетичните възпаления и регулира себума и екстракт от Арника и Алантонин, които успокояват зачервяванията.

Wooshin Labottach Make up Boosting Patch

20.00 лв.
Пачове за дълготраен грим Хидрогелни пачове, които се нанасят преди употреба на грим. Със специално добавени AHA киселини, които премахват мъртвите кожни клетки и стимулират регенерацията на клетките, за по-дълготраен грим. Съдържа и Хиалуронова киселина за дълготрайна хидратация и екстракт то Папая, който  прави кожата по-сияйна.

Wooshin Labottach Neck & Chin Care Patch

18.00 лв.
Маска за повдигане на брадичката Хидрогелни пачове, които повдигат отпуснатата кожа в зоната под брадичката. Обогатени с Колаген, който увеличава еластичността и Хиалурнова киселина, Пантенол и Масло от Авокадо, които подхранват и хидратират кожата.

Wooshin Labottach Old Age Spot Care Patch For Face

16.00 лв.
Пачове за пигментни петна за лицето Хидрогелни пачове за лице, които третират старческите пигментни петна. Със съдържание на Ниацинамид и Аденозин, които активно се борят с пигментациите. Обогатени и с Alpha-Arbutin, който намалява производството на меланин и Saururus Chinesis Extract, който е естествен антиоксидант и пречиства кожата.

Wooshin Labottach Seaweed Facial Care Patch

20.00 лв.
Пачове за различните зони на лицето Пачове от хидрогел, които възстановяват кожата след раздразнения причинени от UV лъчите. Премахват дребните прахови частици от повърхността на лицето. Със съдържание на водорасли, които подобряват еластичността и текстурата на кожата.

Wooshin Labottach T-zone AC Thyol Patch

15.00 лв.
Пачове от хидрогел против възпаления в зоната на челото Пачове от хидрогел, които ефективно се борят с акнето и възпаленията в зоната на челото. Намаляват броя на пъпките и регулират себума благодарение на екстрактите от Чаено дърво и Цинк, докато Алантонина и екстрактът от Арника успокояват и хидратират кожата.

Wooshin Labottach Tattoo Care Patch

15.00 лв.
Пачове за татуировки Пачове, които се нанасят върху стара татуировка, за да освежи нейния вид. Със съдържание на AHA киселини, които премахват мъртвите кожни клетки и Уреа, която хидратира и заздравява кожата.

Wooshin Labottach V-Chin AC Thyol Patch

15.00 лв.
Пачове против акне в зоната на брадичката Хидрогелни пачове, които осигуряват активна грижа за проблемна кожа. Със съдържание на екстракти от Чаено Дърво и Цинк, които се борят с възпаленията и регулират себума, докато екстрактите от Арника и Алантонин упокояват кожата.

Wooshin Labottach V-up Patch

18.00 лв.
Пачове за брадичка Пачове направени от хидрогел, които интензивно се грижат за контурите на лицето. Ефективно увеличават еластичността на кожата и я хидратират. Комфортни за употреба за дълъг период от време. Повдигат отпуснатата кожа в контурите на лицето, благодарение на съдържащите се Хидролизиран колаген, Хиалуронова киселина и Кофеин.

Wooshin Latottach Old Age Spot Care Patch for Hand

16.00 лв.
Пачове за пигменти петна на ръцете Хидрогелни пачове за ръце, които третират старческите пигментни петна. Със съдържание на Ниацинамид и Аденозин, които активно се борят с пигментациите. Обогатени и с Alpha-Arbutin, който намалява производството на меланин и Saururus Chinesis Extract, който е естествен антиоксидант и пречиства кожата.

Wooshin Latottach T-zone AG Patch

15.00 лв.
Пачове за зоната на челото Хидрогелни пачове, които подобряват еластичността на кожата в зоната на челото благодарение на съдържанието на Хиалуронова киселина и Колаген. Маската може да доставя активни съставки в кожата до 8 часа.

Търсене за продукти (0)

Най-отгоре
Продуктът беше добавен във вашата количка